ASKF'DEN, BAŞKAN GENCER'E ZİYARET

ASKF

Balıkesir'in Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer`i ziyaret eden Anadolu Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Balıkesir Şube Başkanı Metin Mengüç, Amatör Spor Kulüplerinin içinde bulunduğu durum hakkında bilgi verdi.

Balıkesir’in Ayvalık ilçesi Belediye Başkanı Rahmi Gençer`i ziyaret eden Anadolu Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Balıkesir Şube Başkanı Metin Mengüç, Balıkesir ve ilçelerindeki Amatör Spor Kulüplerinin içinde bulunduğu sıkıntılar ve durumları hakkında bilgi verdi.                                                             

Başkan Gençer`e Ayvalık’ta spora ve sporcuya verdikleri destek ve önemden dolayı teşekkür eden ASKF Balıkesir Şube Başkanı Mengüç, Anadolu Spor Kulüpleri Federasyonu olarak kendilerinin de amatör kulüplerinin bölgemizde kalkınmaları ve başarılı olmaları için her türlü açık desteği sağladıklarını ve sağlamaya devam edeceklerinin sözünü verdi.                                                              

Spor camiasından gerçekleştirilen ziyaretten bir hayli memnuniyet duyduğunu dile getiren ve Ayvalık Belediyesi olarak daima sporun ve sporcunun yanında olduklarını ifade eden Ayvalık Belediye Başkanı Gençer, "Spor ile uğraşan gençlikten kesinlikle zarar gelmez. Biz özellikle Ayvalık`taki spor kulüplerinin oyucu ihtiyaçlarını ilçenin çocuklarından karşılamaları taraftarıyız. Ayvalıkgücü Futbol Yaz okulunda çocuklarımıza eğitimler veriyoruz. Takımların alt yapılarına futbolcu yetiştiriyoruz" diye konuştu.                                                         

ASKF Balıkesir Şube Başkanı Metin Mengüç ve arkadaşlarının ziyaretine teşekkür eden Başkanı Gençer, İlçedeki amatör kulüpleri ile bu kulüplerin maç yaptığı statların durumlarının iyileştirilmesine destek verdiklerini, Ayvalık Belediyesi olarak daima sporun ve sporcunun yanında olduklarını ifade etti. Anadolu Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Balıkesir Şube Başkanı Metin Mengüç’ün ziyaretine ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Alper Lale ile Edremit Körfezi Temsilcisi Cemal Erhanoğlu katıldı.   ENVER DOLGUN

 
 
 


  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı